Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af

EPA/MOHAMMED SABER

VS ondanks Trump door met agressief imperialisme – Islam alleen te verslaan als Westen en Rusland gaan samenwerken – China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine

De vorige Amerikaanse president kreeg alleen al vanwege zijn mooie beloftes de Nobelprijs voor de Vrede,  en liet vervolgens 9 landen bombarderen, waarbij zo’n 1 miljoen doden vielen. Barack Hussein Obama werd zelfs de eerste president in de geschiedenis die iedere dag van zijn 8 jaar durende termijn wel ergens oorlog voerde. De huidige president beloofde de agressieve politiek van zijn land los te laten, maar deed er nog geen drie maanden over om tientallen kruisraketten op Syrië af te schieten, voorbereidingen te beginnen voor een ‘full scale’ invasie, en daarmee de Derde Wereldoorlog met Rusland te riskeren. Kan die eigenlijk nog wel worden voorkomen? Volgens analist Mac Slavo (SHTFplan) nauwelijks meer.

Als er iets is dat Trump in zijn eerste 2 ½ maand in het Witte Huis heeft aangetoond, is het dat iedere Amerikaanse president al heel lang niet meer de baas van het land is, en de al vaak besproken ‘Deep State’ schaduwregering aan de touwtjes trekt. Donald Trump leek zo oprecht toen hij beloofde Washington te zullen schoonvegen en de agressieve oorlogen en conflicten van zijn voorgangers te stoppen – en vermoedelijk was hij dat ook wel, alleen bleek ook hij niet in staat tegen het machtige complex van de militaire- en inlichtingendiensten op te staan.

Analist Mac Slavo schrijft dan ook dat ‘de echte tragedie is dat wij al bijna 20 jaar voor vrede stemmen, maar alleen maar oorlog krijgen. Dat zou u echt iets moeten zeggen, namelijk dat ons systeem zich niets aantrekt van wat de president of de kiezers willen. Het systeem wordt nooit ergens verantwoordelijk voor gehouden, dus is niet te stoppen. Het systeem krijgt linksom of rechtsom altijd zijn zin, dus als onze regering oorlog wil, dan zullen we die krijgen ook.’

Voor lezers die denken ’dat komt mij bekend voor’ – inderdaad, dit is in een paar regels exact het –helaas succesvolle- blauwdruk van hoe ook de Europese Unie te werk gaat.

Eerste grote gevaar: Oorlog met Rusland

Terug naar de VS. Donald Trump beloofde de spanningen met Rusland te begraven en te gaan samenwerken, maar ging vervolgens onthutsend snel een pad op dat Obama (uiteindelijk) niet aandurfde, namelijk een rechtstreeks aanval op Syrië. Dat noopte het zich doorgaans zeer terughoudend opstellende Kremlin ertoe hem ervoor te waarschuwen dat Amerika nu ‘slechts één stap verwijderd is van oorlog’ met Rusland. Rekent u er maar op dat als dit in Moskou hardop wordt uitgesproken, dit bloedserieus moet worden genomen, want als de Russen ergens een hekel aan hebben, dan is het aan oorlog.

Het Amerikaanse volk is al die oorlogen die door hun leiders worden begonnen eveneens meer dan spuugzat, maar is er net als de Europeanen achter gekomen dat hun zogenaamde ‘democratie’ niet meer dan een farce, een schijnvertoning is. Zowel de VS als de EU worden geregeerd door een totalitair clubje dat zich hoegenaamd niets aantrekt van de belangen en mening van de gewone man.

Afspraken en verdragen worden naar believen gebroken, en de machtigste special interests groepen –banken, milieulobby, militair-industriële complex, Arabische islamisten- zijn naast de heersende elite de enigen die profiteren van biljoenen dollars en euro’s die uit het niets worden gecreëerd, en de welvaart en het welzijn van de samenleving langzaam maar zeker compleet wegzuigen.

Slavo waarschuwt dat de wereld dankzij ‘het systeem’ gevaarlijk dicht bij de Derde Wereldoorlog is beland. ‘En ga er maar vanuit dat onze economie die volgende grote oorlog niet zal overleven, zeker niet als Rusland en China erbij betrokken zijn. Zelfs als deze oorlog niet in een nucleaire slachtpartij eindigt, zal de wereldeconomie en het financiële systeem compleet worden vernietigd.’

Gisteren riep een Russische oppositieleider al op tot vergeldingsaanvallen op de Verenigde Staten, en vlogen diverse Amerikaanse marine toestellen uit omdat er voor de kust van Californië een onbekende onderzeeër zou zijn gesignaleerd, mogelijk afkomstig uit Rusland of Noord Korea.

Tweede grote gevaar: instorting financiële systeem

Rusland en China bereiden zich financieel-economisch voor op een andere wereld door stap voor stap de dollar als internationale reservemunt los te laten, en een nieuw systeem op te zetten dat weer is gebaseerd op goud. Dat systeem zal de dominante kracht worden zodra er oorlog uitbreekt en de dollar –en daarmee ook de euro- zullen instorten.

Slavo: ‘Ons financiële systeem stevende toch al op een instorting af. De kosten van weer een andere grote oorlog zullen dat proces versnellen. Zodra dat gebeurt zullen alleen degenen met echte ‘assets’, zoals land, wapens, voedsel en natuurlijk goud, boven water blijven.’

Derde grote gevaar: de islam

Bovenop het grote risico op WO-3 is er ook nog eens de strijd tegen het islamitische extremisme, tegen ISIS, Al-Qaeda en vele tientallen andere terreurgroepen, en tegen de islamitische  haatideologie in zijn geheel. Nu de grond voor ISIS in Irak en Syrië te heet onder de voeten wordt, richten de jihadisten zich in toenemende mate weer op Noord Afrika. Naast Libië lopen vooral Algerije, Tunesië –waar veel top ISIS leiders vandaan komen- en Marokko het grootse risico overspoeld te worden door islamisten.

Mochten deze landen vallen, dan wacht Europa een monstrueuze migrantentsunami die de toch al amper houdbare stroom van de afgelopen paar jaar volledig in de schaduw zal stellen, waardoor onze samenleving zo goed als zeker de nekslag zal krijgen. De enige optie om dat nog te voorkomen is als het Westen gaat samenwerken met Rusland, dat er door middel van militaire- en inlichtingenhulp reeds voor zorgt dat Noord Afrika nog niet helemaal ‘islam-zwart’ is geworden.

Pas als Europa zich realiseert dat Rusland niet de vijand is, maar een broodnodige, cruciale partner in het tegenhouden en verslaan van de islam, zullen onze landen gered kunnen worden, niet alleen van een zekere nieuwe wereldoorlog, maar ook van de totale islamisering en daardoor verarming, om over de dagelijkse chaos, terreuraanslagen en onderdrukking van minderheden nog maar niet te spreken. Hiervoor zullen er wel op zeer korte termijn andere leiders moeten worden gekozen, en daar ziet het –met uitzondering van Frankrijk- vooralsnog niet naar uit.

Vierde grote gevaar: Noord Korea

Het vierde, mogelijk nog acutere gevaar is Noord Korea, en vooral de reactie van de Verenigde Staten op de nucleaire ‘madman’ in Pyongyang.  Hoewel de Stalinistische dictatuur de beschikking heeft over vermoedelijk 10 kernbommen, kan het nog altijd geen raketten op de VS afschieten. Het land is wel in staat de Amerikaanse bondgenoten Zuid Korea en Japan te raken, maar dat zou een zekere zelfmoord betekenen.

De slimste politiek lijkt dan ook om Noord Korea zoveel mogelijk aan China over te laten, dat beslist niet gebaat is bij een buurman die bij het minste of geringste dreigt met een kernoorlog. Maar wat deed Trump? Hij stuurde een ‘carrier strike group’, een vlooteenheid met een vliegdekschip, naar de wateren bij Korea, en dreigt met militair ingrijpen.

Dat dit juist de (kern)oorlog kan ontketenen die hij zegt te willen voorkomen, behoeft geen uitleg. Dictator Kim Jong-un, die in eigen land toch al onder grote druk staat, zou de provocaties kunnen aangrijpen voor een nucleaire aanval op de Amerikaanse marine, wat een verwoestend antwoord zal uitlokken. China beseft dat dit volledig uit de hand kan lopen, en heeft volgens Zuid Koreaanse bronnen al zo’n 150.000 man bij de grens met Noord Korea geposteerd.

Dominosteentjes

Dankzij het ‘globalisme’ zijn vrijwel alle landen, economieën en systemen met elkaar verbonden, dus als één van bovenstaande dominosteentjes omvalt, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk een desastreuze kettingreactie in gang zetten die inderdaad de nooit meer verwachte Derde Wereldoorlog in gang kan zetten. Het gevaar dat er dan op zeker moment grote aantallen kernwapens zullen worden gebruikt betekent dat het overleven van de mensheid zelf in het geding zal komen.

Bon: Xandernieuws

Advertisements